Chocolade Bus 26 x 6 x 5 cm in garage

De chocolade Bus voor elke bus liefhebber. De bus is gemaakt van de allerlekkerste Belgische chocolade en word geleverd in een kistje.
Afmeting: 26 x 6 x 5 cm

Lees meer...
€19,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 100

Bent u degene die de mensen bij de juiste halte afzet? Wij bieden deze Chocolade Bus van 26 cm lang in garage voor de buschauffeurs en bus liefhebbers. Hij is nog exclusiever door het kistje wat erbij zit, zijn eigen garage. De bus is gemaakt van Callebaut, de lekkerste Belgische chocolade en verkrijgbaar in melk, puur of witte chocolade. Omdat deze chocolade bus in een mooi kistje zit alsof hij in een garage staat is deze chocolade traktatie zeer exclusief.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen