Chocolade Mini Cooper 30 x 16 x 12 cm

Deze chocolade Mini Cooper (30x16x12 cm) wordt geleverd door ChocoladeChef in de smaken melk, puur of wit en alleen van echte Belgische chocolade.

Lees meer...
€19,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 96

Deze chocolade Mini Cooper is niet wat zijn naam doet verwachten want met zijn afmetingen van 30 cm lang, 16 cm breed en 12 cm hoog hoort deze bij de grote jongens. Welke auto liefhebber wil deze Mini Cooper nou niet aan zijn collectie toevoegen en ook de vrouwen zijn er wilt op. Let op! bij teveel gebruik is de bijtelling aan de hoge kant als u begrijpt wat ik bedoel. De chocolade mini is helaas alleen in de smaak MELK verkrijgbaar.
 
U kunt dus geen smaak kiezen, alleen in de smaak melk leverbaar !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
W van Weerdenburg 12-04-2018 23:02

De bestelling is keurig op tijd afgeleverd, en het ziet er prima uit.
Zat netjes ingepakt en de ontvangster was echt verrast met haar tweede mini, maar deze dan in chocolade.
Bedankt en een aanrader!!!


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen