Chocolade dikke cijfer met foto of logo 200 gram

Een lekkere dikke chocolade cijfer van ca. 200 gram! Personaliseer uw cijfer door middel van een foto of logo naar eigen keus.

Lees meer...
€9,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 100

De keuze van het cijfer (0 t/m 9) kunt u aan het einde van de bestelling bij "opmerkingen" invullen.

Een heerlijke dikke chocolade cijfer, gepersonaliseerd door middel van een logo of foto die jij mooi vind! Wie wil er nou niet een heerlijke chocolade cijfer van ca. 200 gram voor zijn/haar verjaardag. Of misschien krijg je hem van sint en piet in je schoen. Deze dikke chocolade cijfer is verkrijgbaar in de smaken melk, puur en witte chocolade.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !! 

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen