ChocoladeChef Sinterklaas 25 cm groot

Sinterklaas kapoentje doe mij in mijn schoentje, deze heerlijke chocolade Sinterklaas. Hij is wel 25 cm groot.

Lees meer...
€7,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 100

Ooh kom maar eens kijken wat er in mijn schoentje ligt, we hopen allemaal dat het deze overheerlijke chocolade Sint is. Deze lekkere grote (25 cm) chocolade sint mag zeker niet ontbreken. Super om te geven als surprise maar natuurlijk ook niet erg om te krijgen.
Deze chocolade sinterklazen worden gemaakt van de aller lekkerste Belgische chocolade in de smaken melk, puur en wit. Dank u sinterklaas.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen.

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.



Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen