Chocolade dubbele dikke (400 gram) cijfer met foto of logo

Twee dikke chocolade cijfers samen ca. 400 gram! Deze cijfers kun je helemaal eigen maken door middel van een foto of logo naar eigen keus.

Lees meer...
€14,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 100

De keuze van het cijfer (10 t/m 99) kunt u aan het einde van de bestelling bij "opmerkingen" invullen.

Dubbel genieten van deze twee heerlijke dikke dubbele chocolade cijfers, dat kan! Deze dubbele dikke chocolade cijfers kun je personaliseren door middel van jouw favoriete foto of logo. Dan is hij uniek en dus speciaal voor jou! Deze lekkere chocolade cijfers zijn verkrijgbaar in de smaken melk, puur en witte chocolade en is gemaakt van de allerlekkerste chocolade van Callebaut. 400 gram puur genot wie wil zou dat niet willen, bij ChocoladeChef is alles mogelijk.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !! 

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen