Chocolade golfset gemengd 300 gram

Heerlijke chocolade golfset gemaakt van 300 gram van de beste en lekkerste Belgische chocolade.

Lees meer...
€12,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 96
Wil je iemand verrassen en is diegene een echte golffanaat, dan heb je met deze chocolade golfset de juiste verrassing en is succes gegarandeerd. Het is natuurlijk ook leuk om als prijs te geven bij een golfwedstrijd.
Met deze traktatie heb je al gewonnen voordat de wedstrijd begint.
Het resultaat: een groot chocolade feest. Heerlijk om te krijgen of om als cadeau weg te geven.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen.

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).
Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
John van de Donk 20-11-2015 11:58

Ziet er lekker uit die golfset, daar ga ik mijn vrouw eens lekker mee verrassen aangezien ze een liefhebber is van golf en van chocolade. Bedankt ChocoladeChef.

John


4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen