Chocolade voetbal 23 cm met foto of logo

Chocolade voetbal (23 cm) op ware grote gemaakt van melk, puur of witte chocolade bekleed met foto of logo! Alles gemaakt van originele Belgische Chocolade.

Lees meer...
€24,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 96

Heerlijke GROTE chocolade voetbal op ware grote met een doorsnede van wel 23 cm gemaakt van de lekkerste chocolade van Callebaut en verkrijgbaar in de smaken melk, puur of witte chocolade.
Dit alles kunnen wij voor u aankleden door middel van een mooie foto of logo van je club op de bal te zetten. Het resultaat: een groot chocolade feest. Heerlijk om te krijgen of om als cadeau weg te geven aan een vriend, voetballiefhebber of elftal.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Kristel, 06-03-2017 13:50

Vorige keer een medaille besteld voor mijn zoontje nu een voetbal.
In een woord geweldig.


Iris 09-11-2016 19:38

Echt geweldig deze bal van chocolade. Dit is nou echt chocola. Het was een kadootje voor mijn zoontje, maar had niet gedacht dat hij zo mooi zou zijn. Het is bijna zonde om hem op te eten. Hij kwam ook heel goed verpakt aan. Bedankt


Marieke de Groot 18-04-2016 17:44

Als verjaardags cadeau wegegeven en het was het gesprek van de dag.
Jarige was reuze blij, bedankt.


Mitchel 30-08-2015 11:01

Ik had niet kunnen dromen dat hij zo mooi was in het echt en daarom zal ik tegen iedereen vertellen waar ik het besteld heb.
Groet Mitchel.


5 sterren gebaseerd op 4 beoordelingen