Chocolade (paas)haas 25 cm met foto of logo

Heerlijke chocolade (paas)haas 25 cm groot afgewerkt met een foto of logo. Gemaakt van de lekkerste Belgische chocolade in de smaken melk, puur of wit.

Lees meer...
€15,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 70

Heerlijke chocolade (paas)haas met foto of logo van circa 25 cm.
De chocolade (paas)haas is gemaakt van de lekkerste Belgische chocolade en verkrijgbaar in de smaken melk, puur of witte chocolade.
Om de (paas)haas nog unieker te maken kunt u een leuke foto of logo op laten plaatsen. Leuk om cadeau te geven of op tafel te zetten als het Pasen is.
De (paas)haas wordt verpakt in een mooi doorzichtige cadeau verpakking. 

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen