Chocolade (paas)haas 50 cm GROOT met foto of logo

Voor de echte chocolade liefhebber heeft ChocoladeChef deze grote chocolade (paas)haas met foto of logo gemaakt hij is wel 50 cm. groot.

Lees meer...
€24,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 45

Heerlijke GROTE chocolade haas (met foto of logo). Om het te personaliseren kun er je er een leuke foto of logo naar keuze op laten plaatsen zodat het een unieke haas is.
De chocolade (paas)haas is maar liefst 50 cm hoog. De chocolade (paas)haas is gemaakt van de lekkerste Belgische chocolade en verkrijgbaar in de smaken melk, puur of witte chocolade. 
Het zou bijvoorbeeld een geweldig cadeau zijn voor bedrijven om ze weg te geven met je bedrijfslogo erop.
De (paas)haas wordt verpakt in een mooi doorzichtige cadeau verpakking. 

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
De Haan 08-04-2018 11:43

Prachtige Paashaas.
Levering was snel, zorgvuldig en perfect.
Ik kom - indien van toepassing - absoluut terug.
Uitstekende service.
Ik ben dik tevreden


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen