Chocolade Heren schoen (Casual) met foto of logo

De heren collectie schoenen is uitgebreid met deze geweldige nette stappers (Casual) die passen bij elke gelegenheid. Uniek doordat wij het voorzien van een leuke foto of logo.

Lees meer...
€18,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 98

De heren collectie schoenen is uitgebreid met deze geweldige nette stappers die passen bij elke gelegenheid en waar u altijd keurig mee voor de dag komt, succes verzekerd. Deze chocolade heren schoen (Casual) is te verkrijgen in 3 kleuren namelijk: Bruin (melk), Zwart (puur) en de kleur room (wit). Door er een leuke foto of logo op te laten zetten ontstaat er een uniek cadeau waarmee je altijd iedereen een paar stappen voor bent. Een mooi cadeau om u schoenen collectie mee aan te vullen.
 
Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !!

Producten van ChococoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen