Chocolade heren schoen (Hoog) met foto of logo 225 gr

Heerlijke chocolade schoen (Hoog) met foto of logo. Een uniek cadeau om je man of medewerkers mee te verwennen. Deze schoen is gemaakt van 225 gram Belgische chocolade.

Lees meer...
€19,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 86

Welke hardwerkende man wil nou niet verwent worden met deze heerlijke verse chocolade (werk)schoen hoog model die ook nog eens met chocolade gevuld is.
Als je het voorziet van een bedrijfslogo is het natuurlijk een leuk cadeau om weg te geven als relatiegeschenk aan je medewerkers of klanten, maar je kunt het natuurlijk ook met een foto personaliseren en dan aan iemand geven.
Deze mooie en heerlijke schoen is gemaakt van de lekkerste chocolade van Callebaut en verkrijgbaar in de smaken melk, puur of witte chocolade.
En in je vrije tijd is het met een gewicht van 225 gram nog een leuke klus.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Aart Roemer 31-10-2016 17:05

Heel mooi, lekker en goede service, heel tevreden klant.


Bastiaanse 18-11-2015 10:10

In 1 woord geweldig, beter nog dan verwacht.


5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen