Chocolade Hond 20 cm groot met foto of logo

Onze Droopy is een chocolade hond van 20 cm, deze viervoeter wordt voorzien van een foto of logo en wordt gemaakt van de lekkerste Belgische chocolade.

Lees meer...
€19,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 99

Onze Droopy is een chocolade hond van 20 cm groot waar men in een klap verliefd op wordt. Als men deze chocolade hond cadeau krijgt en men hem wil op eten kun je beter geen slapende honden wakker maken want dan moet je hem gegarandeerd delen. Deze viervoeter wordt voorzien van een foto of logo en wordt ambachtelijk gemaakt van de lekkerste Belgische chocolade.
 
Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
José 18-09-2017 10:13

De bestelling werd niet alleen snel en zorgvuldig ingepakt geleverd, maar zag er ook fantastisch uit


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen