Chocolade Poes 25 cm met foto of logo

Deze 25 cm grote chocolade Poes hoef je niet met handschoenen aan te pakken en gegarandeerd dat je er geen kater aan overhoud. Voorzien van een leuke foto zeer uniek.

Lees meer...
€19,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 99

Sommige zeggen dat ze wel van deze 25 cm grote chocolade Poes af kunnen blijven, nou maak dat de kat maar wijs. De poes wordt gemaakt van Belgische lekkerste chocola en versiert met een leuke foto of logo. Voor de poezen en katten liefhebbers is het online bestellen van deze heerlijke en mooie chocolade lekkernij Kat in het bakkie. Mmmmm van ChocoladeChef.
 
Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen