Chocolade kerstkaart A4 formaat 28 x 20 cm

De liefde gaat door de maag, stuur daarom deze heerlijke chocolade kerstkaart A4 formaat met een foto naar eigen keuze. De kaart is 28 x 20 cm.

Lees meer...
€29,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 99
Ieder jaar worden er minder kerstkaarten verstuurd, men vind ze oubollig. Nou neem maar van de ChocoladeChef aan dat als je deze chocolade kerstkaart verstuurd je zeker de blitz maakt. Door je eigen ontwerp of foto er op te zetten wordt deze nog specialer en zal het niet snel vergeten worden.
Ook doet de kaart het altijd goed als kerstcadeau onder de boom.

Ja hier kom je de kerstdagen wel door gekomen. De kerstkaarten worden gemaakt van de allerlekkerste Belgische chocolade in de smaken melk, puur of wit.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).
Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
J. Nowak 07-11-2016 08:34

Ik schrijf eigenlijk nooit een review maar deze keer was ik zo onder de indruk van mijn bestelling.
Mensen van Chocoladechef heel erg bedankt voor de mooie foto.
Groet


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen