Chocolade kerstster GROOT met foto 350 gr

De beste kerswens stuur je met deze grote chocolade kerstster leuk bedrukt met je eigen unieke foto. 350 gram heerlijke belgische chocolade.

Lees meer...
€18,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 100

De beste kerstwens stuur je met deze grote chocolade kerstster bedrukt met foto of logo naar keuze.
Het is een geslaagde kerst als je deze 350 grams chocolade kerstster krijgt. Het is voor bedrijven ook een mooi geschenk om te geven als het bedrukt is met je bedrijfslogo, altijd een leuke traktatie voor je medewerkers of zakenrelaties. Dan pak je met kerst toch net even wat meer uit.
Je hebt de keuze uit melk, pure en witte chocolade.
Wij maken alles van de lekkerste Belgische chocolade.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !! 

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.
 Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen