Chocolade kip ca 15 cm

Heerlijke kakel verse chocolade kip ca. 15 cm en gemaakt van de lekkerste Belgische chocolade.

Lees meer...
€9,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 93

Kukeleku heerlijke verse chocolade kip !! gemaakt van kakel verse Callebaut Chocolade verkrijgbaar in de smaken Melk, Puur of Witte chocolade en de kip is ca. 15 cm groot. Heerlijk om te krijgen of om als cadeau weg te geven of gewoon zomaar omdat het lekker is. Producten van ChocoladeChef zijn altijd lekkerrrrr.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen.

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar de chocolade dan NIET in de koelkast maar bewaar het in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen