Chocolade letter met foto hartje 225 gr

Voor chocolade letters groot of klein moet je bij ChocoladeChef zijn. De letter is afgewerkt met een foto naar keuze en het gewicht is ca. 225 Gram

Lees meer...
€11,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 99

De keuze van de letter (A t/m Z) kunt u aan het einde van de bestelling bij "opmerkingen" invullen.

Voor een chocolade letter (met foto hartje) groot of klein moet je bij ChocoladeChef zijn.
Om het uniek te maken zetten wij er een foto in de vorm van een hartje op zodat u een speciaal cadeau heeft om iemand mee te verblijden. Een chocolade letter die goed past bij Sinterklaas maar ook bij Valentijnsdag kunt geven.
Diegene het krijgt zal zeker blij verrast zijn met deze heerlijke traktatie, een traktatie om je tanden in te zetten.
Alle letters van het alfabet kunnen door ChocoladeChef gemaakt worden en zijn verpakt in een mooi doosje. Alles wordt ambachtelijk gemaakt en je hebt de keuze uit melk, pure en witte chocolade.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !! 

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.
 Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Amina 30-10-2017 19:09

Ik vond de leter super mooi en heel leuk met de foto erbij. Alleen vond ik het echt jammer dat ik de letter kapot had ontvangen. Verder heb ik niets aan te merken. Ik vond de service goed hoe ik werd geholpen met het probleem. En het is zeker voor herhaling vatbaar!


4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen