Chocolade letter met foto of logo rondje 225 gr

Geweldige chocolade letter voorzien van een leuke foto of logo naar wens. Zo heb je altijd een persoonlijk cadeau. Het gewicht is ca. 225 gram.

Lees meer...
€11,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 100

De keuze van de letter (A t/m Z) kunt u aan het einde van de bestelling bij "opmerkingen" invullen.

Je zou deze mooie chocolade letter (met foto rondje) maar in je schoen vinden, wie zou daar nou niet blij van worden. Mooi om iemand cadeau te doen bij Sinterklaas of op Valentijnsdag en dan met een leuke foto van de afzender erop.
Gegarandeerd dat de ontvanger er blij mee is, een echte traktatie om je tanden in te zetten.
Alle letters van het alfabet kunnen door ChocoladeChef gemaakt worden en zijn verpakt in een mooi doosje.
De letters worden in verschillende soorten smaken gemaakt, je hebt de keuze uit melk, pure en witte chocolade. Een geschenk om nooit te vergeten.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !! 

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.
 Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen