Chocolade lolly hart met foto of logo 5 stuks

Heerlijke verse chocolade lolly’s hartvorm met foto of logo naar wens. Van deze lekkernij zitten er 5 in de verpakking.

Lees meer...
€14,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 96

Kies je liefste foto, tekening of afbeelding en plaats die op deze lekkere chocolade lolly en iedereen die je trakteert zal blij verrast zijn, succes verzekerd. Deze gepersonaliseerde hartvorm chocolade lolly is een van DE traktaties van het jaar, leuk als bedankje of cadeau of gewoon omdat het lekker is.
ChocoladeChef maakt deze lolly's van de lekkerste Belgische chocolade van Callebaut en ze worden gemaakt in de smaken melk, puur of witte chocolade.
Een traktatie om nooit te vergeten.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Fenna H 16-01-2017 14:47

In een woord super.


Nicky 10-02-2016 16:44

Mooie en heel heel lekker.
Echt geweldig origineel cadeau, bedankt.


Minca 04-02-2016 11:10

Oooooo wat gaaf, ik had ze direct besteld en heb ze al ontvangen.
Het is echt mooi.


5 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen