Chocolade lolly hart met foto of logo 50 stuks

De ultieme traktatie vind je bij ChocoladeChef met deze chocolade lolly met hartjes foto of logo, 50 stuks ambachtelijk gemaakt van de lekkerste Belgische chocola.

Lees meer...
€100,00 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 100
50 stuks chocolade lolly met hartjes foto of logo en gemaakt van de lekkerste Belgische chocolade van Callebaut en verkrijgbaar in de smaken melk, puur of witte chocolade. De doorsnede van de lolly is ca. 6 cm en de dikte is 8 á 9 mm. Zoek je mooiste foto of logo en je hebt de traktatie van het jaar, leuk als traktatie voor verjaardagen of andere feestelijke gelegenheden. Doordat we het aankleden met een mooie foto of logo geef je een persoonlijk aandenken wat bij iedereen in de smaak zal vallen. Heerlijk om te krijgen of om als cadeau weg te geven. Het is pas feest als ChocoladeChef is geweest.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).
Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen