Chocolade lolly rond met foto of logo 100 stuks

Op zoek naar een unieke gift voor kinderfeest of doop? heerlijke chocolade lolly met ronde foto of logo, 100 stuks extra voordelig.

Lees meer...
€150,00 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 94
Op zoek naar een unieke gift voor kinderfeest of doop? heerlijke chocolade lolly met ronde foto of logo, 100 stuks extra voordelig.gemaakt van de lekkerste Belgische chocolade van Callebaut en verkrijgbaar in de smaken melk, puur of witte chocolade. De doorsnede van het rondje van de lolly is 6 cm en de dikte is 8 á 9 mm. Zoek je mooiste foto of logo en je hebt de traktatie van het jaar, leuk als traktatie voor verjaardagen of andere feestelijke gelegenheden. Doordat we het aankleden met een mooie foto of logo geef je een persoonlijk aandenken wat bij iedereen in de smaak zal vallen. Heerlijk om te krijgen of om als cadeau weg te geven.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).
Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen