Chocolade Paard 20 x 20 cm

Speciaal voor de paarden liefhebbers maken wij dit 20 x 20 cm grote chocolade paard, de beste paarden staan op stal bij ChocoladeChef.

Lees meer...
€14,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 92

ChocoladeChef heeft zijn beste 3 paarden van stal gehaald (melk, puur en wit). Deze unieke chocolade paarden worden gemaakt van de lekkerste Belgische chocolade. Ze zeggen wel eens: Een gegeven paard mag men niet in de bek kijken, en ik denk dat als je dit chocolade paard iemand cadeau doet met dat niet zal doen. Heb je honger als een paard dan zal dat met dit 20 x 20 cm grote chocolade paard verholpen zijn. 
 
Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijke geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Erik Visser 29-11-2017 18:40

Alles goed.


Joke van leeuwen 09-06-2017 05:53

Fantastisch product en super verpakt


5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen