Chocolade Paard 20 x 20 cm met foto of logo

Speciaal voor de paarden liefhebbers maken wij dit 20 x 20 cm grote chocolade paard met foto of logo, dus de beste paarden staan op stal bij ChocoladeChef.

Lees meer...
€19,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 97

ChocoladeChef heeft zijn beste 3 paarden van stal gehaald (melk, puur en wit) en afgewerkt met een leuke foto of logo. Deze unieke chocolade paarden worden gemaakt van de lekkerste Belgische chocolade. Ze zeggen wel eens: Een gegeven paard mag men niet in de bek kijken, en ik denk dat als je dit chocolade paard iemand cadeau doet met dat niet zal doen. Heb je honger als een paard dan zal dat met dit 20 x 20 cm grote chocolade paard verholpen zijn. 
 
Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
gerry Dortmans 08-06-2017 16:46

Goed ontvangen,foto is mooi . Nadeel is dat het lekker is.


Nina 07-09-2016 21:58

Mijn dochter tijd pony en vind dit zo mooi. Bedankt papa en mama


5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen