Chocolade reep GROOT met smarties 250 gr

XXL chocolade reep / tablet met aan de achterzijde bestrooid met mini smarties en met een totaal gewicht van ca. 250 gram een echt XXL chocolade reep.

Lees meer...
€4,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 99

Wie geen genoegen neemt met een kleine chocolade reep zou deze XXL chocolade reep met mini smarties eens moeten proberen. Met zijn 250 gram gewicht een echte zware jongen en verdient daarom ook de naam XXL. Omdat hij zo zwaar en groot is doet hij het als cadeau altijd goed want dit cadeau vergeet je niet zo snel.
ChocoladeChef maakt alles ambachtelijk van Belgisch lekkerste chocola.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen.

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Berkhout 23-06-2016 10:11

Het zag er lekker uit en was ook lekker, beter dan ik de winkel.
Bedankt.


4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen