Chocolade sleutel met foto of logo 90 gr

Met deze heerlijke chocolade sleutel (met foto of logo) heeft u gegarandeerd DE sleutel tot succes. Met ChocoladeChef slaagt u altijd.

Lees meer...
€14,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 75
Met deze chocolade sleutel (met foto of logo) open je echt alle deuren. Deze sleutel is het cadeau om te geven bij een opening van een zaak, maar ook leuk om iemand mee te verrassen die een andere auto of woning heeft.
Om de sleutel nog persoonlijker te maken kun je deze voorzien van een foto of logo. Dan zal je cadeau zeker niet snel vergeten worden en is het echt de sleutel tot succes.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).
Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Marjoleine van Nunen 10-11-2017 11:56

De Sleutel is heel positief ontvangen door Linda, netjes op tijd, goed verpakt, foto netjes.
Dank jullie wel voor de fijne service!


Angelique 16-10-2017 22:00

Zag er leuk uit alleen jammer dat de postbode het pakje te ver door het brievenkastje heeft gedrukt waardoor hij op de grond is gevallen en is gebroken. Misschien een tip om 'breekbaar' op de verpakking te vermelden.


Patrick 25-09-2017 19:22

Eerste keer dat de chocolade sleutel binnen kwam was deze gebroken. Dit is netjes opgelost doordat er gelijk een nieuwe opgestuurd is. Top service! Raad het zeker aan vrienden aan. Mooie nette website.


Anja, Groningen 27-12-2016 11:27

Super goede service! Chocolade sleutel besteld, kwam gebroken aan. Er werd direct een nieuwe gemaakt en opgestuurd!!


Joke Korsten 01-09-2016 14:18

Bij een nieuw huis hoort een nieuwe sleutel.


4.6 sterren gebaseerd op 5 beoordelingen