Chocolade kaart met foto of logo 17 x 12 cm

De meest originele kaart om iemand te sturen is de chocolade kaart bedrukt met een foto naar eigen wens, afmetingen zijn 17 x 12 cm.

Lees meer...
€18,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 89

Op zoek naar een originele manier om iemand te feliciteren, te bedanken of de liefde te verklaren?
En vind je een gewoon kaartje sturen ook maar saai?
Verras iemand dan met een overheerlijke chocoladekaart voorzien van je eigen tekst of foto in de afmetingen van 17 bij 12 cm. altijd succes en een uniek geschenk.
Kies een eigen tekst, foto en ontwerp de chocoladekaart en bezorg iemand een uniek cadeau in zijn of haar brievenbus! De kaart wordt gemaakt van heerlijke en ambachtelijke Callebaut chocolade en is verkrijgbaar in melk, pure en witte chocolade.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !! 

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.
 Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Nancy 08-07-2017 09:00

Snelle levering en goed verpakt. Leuk en origineel kado om te geven.


George Blaes 19-06-2017 07:41

Ben er super blij mee; dan nogmaals
Met vriendelijke groet,
George Blaes


Meijer, Leerdam 20-05-2016 16:54

Beter en mooier dan ik had verwacht daarvoor mijn dank en ik zal het verder vertellen.


5 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen