Chocolade visite kaartjes met logo of foto 4 stuks

Heerlijke visite kaartjes met foto of logo, per 4 stuks verpakt in een leuk doosje.

Lees meer...
€19,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 100

Voor bedrijven of mensen die voor echt chique willen gaan is hier HET chocolade visite kaartje per 4 stuks verpakt in een heel leuk doosje en voorzien van een leuke foto of logo. De kaartjes zijn 8 cm lang, 5 cm breed en 5 á 6 mm dik.
Hiermee laat je altijd een goede indruk achter als je ergens geweest bent, dus succes verzekerd. Heerlijk om te krijgen of om als cadeau weg te geven aan een vriend of goede relatie.
De kaartjes worden ambachtelijk gemaakt van de beste Belgische chocolade en is verkrijgbaar in de smaken melk, puur of wit.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen