Chocolade Porsche 20 cm met foto of logo

Deze chocolade auto (Porsche) van 20 cm groot is een must voor het oog en daarom zal elke autoliefhebber er blij van worden. Op de motorkap plaatsen we nog een foto of logo!

Lees meer...
€19,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 79

Heerlijke chocolade auto (Porsche) van 20 cm groot met op de motorkap een leuke foto of logo. Alles gemaakt van de lekkerste chocolade van Callebaut en verkrijgbaar in de smaken melk, puur of witte chocolade. Voor autobedrijven een leuk geschenk met een logo erop maar ook voor de echte autoliefhebber een geweldig cadeau. Met deze auto kun je nooit te snel zijn. Heerlijk om te krijgen of om als cadeau weg te geven aan een vriend of goede klant. Wil je de auto in een garage klik dan "HIER"

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Ireen 10-12-2017 13:22

Mijn vader was erg enthousiast over zijn cadeau. Het zag er heel mooi uit en smaakte goed.


Rinus 01-12-2015 10:04

1 woord = GEWELDIG


Daan 27-11-2015 08:58

Iedereen was onder de indruk van de Porsche, echt gaaf.
Bedankt.


5 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen