Chocolade voetbalschoen 20 x 8,5 x 5 cm met foto of logo

Een unieke chocolade voetbalschoen! Voor zien van een leuke foto of logo naar eigen keus en is gemaakt van Belgische chocolade van Callebaut.
Afmeting : 20 x 8,5 x 5 cm

Lees meer...
€10,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 97

Scoor jij net zoveel als jouw favoriete voetballer? Dan verdien jij deze heerlijke chocolade voetbalschoen met foto of logo! Deze chocolade voetbalschoen kun je nog unieker maken door middel van een foto of logo van misschien wel je favoriete voetbalspeler of voetbalclub. Hij is verkrijgbaar in de smaak melk chocolade en is gemaakt van de allerlekkerste Belgische chocolade.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !! 

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen