Chocolade XL kerstklok 35 cm

Heerlijke XL chocolade kerstklok van 35 cm groot, daar kom je de kerstdagen wel mee door.

Lees meer...
€19,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 100

Normaal gesproken hang je een kerstklok in de kerstboom maar met deze XL chocolade kerstklok zal dat niet gaan. Waarom niet zult u denken, nou hij is wel 35 cm groot en dus door zijn omvang en gewicht zal iedere tak bezwijken. Deze lekkernij wordt gemaakt van de lekkerste Belgische chocolade van Callebaut en is verkrijgbaar in de smaken melk, puur of witte chocolade.
Het resultaat: een echt groot chocolade feest, wie wil nou niet z'n lekkere kanjer krijgen.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen.

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen