Mini Sint & Piet 250 gram chocolade

250 gram overheerlijke mini Sint & Pietjes gemaakt van de allerlekkerste Belgische Callebaut chocolade. ChocoladeChef maakt alles vers en op ambachtelijke wijze.

Lees meer...
€5,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 100

Ik zeg dat wordt smullen met deze heerlijke 250 gram wegende chocolade mini Sint & Pietjes. Wij van ChocoladeChef doen ze in een mooi doosje zodat je ze makkelijk op tafel kunt zetten, maar het is ook leuk om als cadeau weg te geven. Krijgen is natuurlijk ook leuk.
Dit product is ambachtelijk gemaakt en te verkrijgen in de smaken Melk, Puur of Witte chocolade. 
Het resultaat: Een groot chocolade feest gegarandeerd, lekker smullen om je vingers bij af te likken.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen.

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen