XL chocolade (Paas) Ei met foto 30 cm

Overheerlijk kakelvers XL chocolade Ei met foto of logo. Het chocolade ei is ca. 30 cm groot. Het paasei wordt gemaakt van de allerlekkerste Belgische chocolade.

Lees meer...
€24,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 40
Ja ook bij ChocoladeChef hebben we een XL op het menu. Als je op zoek bent om iemand te verrassen met een kanjer van een paasei (30 cm) dan is het deze wel. Door de foto of logo op het ei wordt het wel een heel bijzonder en persoonlijke lekkernij. Gegarandeerd prettige Paasdagen.
Ook een zeer leuk idee om te geven als relatie geschenk want door zijn grote wordt deze niet snel vergeten.
De paasei XL is er met melk, puur en witte chocolade.


Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Erik 03-04-2018 13:16

Afscheidcadeau collega snel geleverd. Logo netjes geprint, tekst duidelijk leesbaar. Voor de prijs had het ei wel iest zwaarder mogen zijn.


Ostendorf 13-04-2017 08:32

Hij is indrukwekkend, mooi, groot en lekker.
Bedankt.


Marina van Dijk 07-03-2016 09:35

Mmmmmmm echt lekker.


4.65 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen