Chocolade Cabriolet 25 x 11 x 8 cm auto met foto of logo

Voor de auto liefhebber maken wij deze heerlijke chocolade Cabriolet (25x11x8 cm) en voorzien deze van een leuke foto of logo.

Lees meer...
€19,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 99

Goed of slecht weer bij ChocoladeChef schijnt altijd de zon en daarom doet de chocolade Cabriolet het altijd goed. Met zijn afmetingen van 25 x 11 x 8 cm is het een zeer ruime middenklasser auto en met een leuke foto of logo erop heeft hij alle leverbare opties. Alles wordt gemaakt van de lekkerste chocolade van Callebaut en verkrijgbaar in de smaken melk, puur of witte chocolade.
Elke autoliefhebber wil hier wel mee verwend worden en bij ontvangst zal het zonnetje gaan schijnen.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen