Chocolade Limousine auto 25 x 10 x 8 cm met foto of logo

Met de chocolade Limousine van 25x10x8 cm kom je altijd goed voor de dag, deze wordt voorzien van leuke foto of logo.

Lees meer...
€19,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 100

Met deze chocolade Limousine kom je altijd goed voor de dag. De auto is 25 x 10 x 8 cm groot met als toetje een leuke foto of logo. Alles gemaakt van de lekkerste chocolade van Callebaut en verkrijgbaar in de smaken melk, puur of witte chocolade. Als je met de Limo tevoorschijn komt zullen de mensen zeker opkijken en er nog lang over praten, succes verzekerd. Voor een feest groot of klein moet je bij ChocoladeChef zijn.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Limousine Brabant. 13-02-2017 13:32

Mooie Limousine en nog lekker ook.


Daan Martens 23-10-2016 16:18

Origineel mooi en ook nog eens lekker. Bedankt


Gert Hubers 06-09-2016 13:22

Bedankt, in een woord geweldig.


5 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen