Chocolade Mini Cooper met foto of logo 30 x 16 x 12 cm

De rit met de chocolade Mini Cooper (30x16x12 cm) wordt geleverd door ChocoladeChef en voorzien van u eigen foto of logo.

Lees meer...
€24,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 97

Deze chocolade Mini Cooper is niet wat zijn naam doet verwachten want met zijn afmetingen van 30 cm lang, 16 cm breed en 12 cm hoog hoort deze bij de grote jongens. Op de voorruit doen we een leuke foto of logo om het persoonlijk en uniek te maken. Welke auto liefhebber wil deze Mini Cooper nou niet aan zijn collectie toevoegen en zelfs de vrouwen zijn er wilt op. Let op! bij teveel gebruik is de bijtelling aan de hoge kant als u begrijpt wat ik bedoel. De chocolade mini is helaas alleen in de smaak MELK verkrijgbaar.
 
Vergeet niet voordat u bestelt u foto te uploaden !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Wilco, Soerendonck 10-02-2017 15:37

In een woord geweldig.


van Berkom 16-12-2016 13:40

Snelle bestelling, snelle levering, bij vragen via de email direct antwoord. Prima.
Prijs /kwaliteit verhouding uitstekend.


5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen