Chocolade auto Limousine 25 x 10 x 8 cm

Met de chocolade Limousine van 25 x 10 x 8 cm kun je nog eens ergens mee aankomen, De limo wordt gemaakt van de lekkerste Belgische chocolade.

Lees meer...
€14,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 100

Met deze chocolade Limousine kom je altijd goed voor de dag. De auto is 25 x 10 x 8 cm groot maar dat moet ook met een limo. Alles gemaakt van de lekkerste chocolade van Callebaut en verkrijgbaar in de smaken melk, puur of witte chocolade. Als je met de Limo tevoorschijn komt zullen de mensen zeker opkijken en er nog lang over praten, succes verzekerd. Voor een feest groot of klein moet je bij ChocoladeChef zijn.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen