Chocolade boot / jacht 36 x 11 x 14 cm met foto of logo

Heerlijke chocolade Speed Boot / Jacht met foto of logo. Met dit mega schip doorsta je alle golven. Natuurlijk van de lekkerste Belgische chocola.

Lees meer...
€24,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 82

Overheerlijke chocolade Boot, Jacht, Schip, Speedboot of net hoe je het maar wil noemen, hiermee trotseer je alle zeeën en golven. Met de afmetingen van 36 x 11 x 14 cm is het een behoorlijke boot waar u geen vaarbewijs voor nodig heeft. Deze mooie boot is gemaakt van de lekkerste chocolade van Callebaut en verkrijgbaar in de smaken melk, puur of witte chocolade. Om het te verfraaien kunt u er een leuke foto of logo op laten plaatsen. Leuk om te krijgen en uniek om weg te geven.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen