Chocolade boot - jacht - schip 36 x 11 x 14 cm

Heerlijke chocolade Speed Boot - Jacht. Met dit mega schip doorsta je alle golven. Natuurlijk van de lekkerste Belgische chocolade.

Lees meer...
€19,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 96

Ook wij houden van de watersport en daarom maakt ChocoladeChef deze chocolade Boot, Jacht, Schip, Speedboot of net hoe je het maar wil noemen, hiermee trotseer je alle zeeën en golven. Met de afmetingen van 36 x 11 x 14 cm is het een behoorlijke boot waar u geen vaarbewijs voor nodig heeft. Deze mooie boot is gemaakt van de lekkerste chocolade van Callebaut en verkrijgbaar in de smaken melk, puur of witte chocolade.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Hoeve 24-09-2017 10:46

in een woord super, prachtig jacht, en super snel geleverd


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen