Chocolade Haan 30 cm

Voor die gene die er als de kippen bij is maken we deze chocolade Haan. De haan is 30 cm groot en wordt gemaakt van Belgische lekkerste chocolade.

Lees meer...
€13,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 100

's morgens voor het kraaien van de haan maakt ChocoladeChef deze 30 cm grote chocolade Haan. Hij is zo lekker dat je er als de kippen bij moet zijn. We hebben 3 kleuren hanen, de bruine, zwarte en de witte. Onze chocolade haan wordt gemaakt van de lekkerste chocolade uit België en als je hem heel snel opeet kraait er geen haan meer na.
 
Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijke geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen