Chocolade kaart A4 formaat met foto of logo 28 x 20 cm

Van wie heb ik deze leuke kaart ontvangen? Heerlijke XXL chocolade kaart met foto of logo, circa 28 x 20 cm, A4 formaat.

Lees meer...
€29,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 10

Zal de postbode vandaag komen? Zou er zo'n heerlijke chocolade kaart A4 formaat met foto of logo naar keuze worden gebracht?  De kaart hoort door zijn afmetingen wel in de XXL rubriek want hij is maar liefst 28 x 20 cm en dat is weer net zo groot als een A4 formaat.
Leuk om een kaart te geven als iemand jarig is of bij een andere gelegenheid! 
De chocolade kaart is verkrijgbaar in de smaken melk, puur of wit. Heel lekkerrrrr.
Dit product is ambachtelijk gemaakt van de lekkerste Belgische Chocolade.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !! 

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.
 Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).
Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Krista 13-07-2016 09:09

Echt blij, bedankt voor de goede service.


Ensink, Drachten 04-01-2016 17:16

Goed geregeld, chocolade is super heerlijk en foto is mooier dan verwacht. 100% tevreden.


5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen