Chocolade kerstboom 41 x 24 x 15 cm met foto of logo

Deze mooie en lekkere chocolade kerstboom kunt u personaliseren door middel van een foto of logo naar eigen keus te uploaden.
Afmeting : 41 x 24 x 15 cm

Lees meer...
€34,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 100

De ChocoladeChef heeft nu ook een hele mooie chocolade kerstboom met foto of logo! Met een afmeting van 41 x 24 x 15 cm is het een flinke kerstboom. Ideaal geschenk voor degene die het kerstdiner klaarmaakt voor het gezin. Je kunt deze lekkere chocolade kerstboom nog unieker maken door middel van een foto of logo die jij mooi vind! De chocolade kerstboom is verkrijgbaar in de smaken melk, puur en witte chocolade. Een eyecatcher die zeker zal opvallen en waar men niet van af kan blijven.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !! 

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen