Chocolade lipstick 19 x 4 x 4 cm met foto of logo

Een chocolade lipstick speciaal voor dames! Personaliseer de lipstick door middel van een foto of logo naar eigen keuze.
Afmeting: 19 x 4 x 4 cm

Lees meer...
€14,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 100

Deze unieke chocolade lipstick is heel gewild bij de vrouwen. Vooral omdat deze lipstick gepersonaliseerd is door middel van een foto of logo, zodat iedereen weet dat hij van jou is. Met een afmeting van 19 x 4 x 4 cm is dit dus een ideaal geschenk voor je vriendin of vrouw. Deze chocolade lipstick is verkrijgbaar in 3 kleuren; lichtbruin (melk), donkerbruin (puur) en crème (wit). De lipstick is gemaakt van de allerlekkerste Belgische chocolade. Welke dame maak jij hier blij mee?
 
Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !!

Producten van ChococoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen