Chocolade Volkswagen Kever 26 x 15 x 12 cm

Deze chocolade auto, de Volkswagen Kever = 26 x 15 x 12 cm groot zal bij iedereen in de smaak vallen en is leverbaar in de smaken melk, puur en witte chocolade.

Lees meer...
€19,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 97

De meeste auto liefhebbers blijven hem leuk vinden en daarom maakt ChocoladeChef deze chocolade Volkswagen Kever van 20 x 15 x 12 cm groot. Onze VW Kever wordt gemaakt van de lekkerste chocolade van Callebaut uit België en is verkrijgbaar in de smaken melk, puur of witte chocolade. Voor autobedrijven een leuk geschenk en voor de echte autoliefhebber een geweldig cadeau. Met deze auto kun je nooit te snel zijn. Heerlijk om te krijgen of om als cadeau weg te geven aan een vriend of goede klant.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Stef 22-07-2017 15:01

prima ontvangen, smaak weet ik nog nog krijgt die persoon 23 juli pas


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen