Chocolade Volkswagen Kever 26 x 15 x 12 cm met foto of logo

Deze chocolade auto, de Volkswagen Kever = 26 x 15 x 12 cm en wordt voorzien van een leuke foto of logo en is gemaakt van Belgische chocolade.

Lees meer...
€24,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 99

De meeste auto liefhebbers blijven hem leuk vinden en daarom maakt ChocoladeChef deze chocolade Volkswagen Kever van 20 x 15 x 12 cm groot met als extra een leuke foto of logo erop. Alles gemaakt van de lekkerste chocolade van Callebaut en verkrijgbaar in de smaken melk, puur of witte chocolade.  Voor autobedrijven een leuk geschenk met een logo erop maar ook voor de echte autoliefhebber een geweldig cadeau. Met deze auto kun je nooit te snel zijn. Heerlijk om te krijgen of om als cadeau weg te geven aan een vriend of goede klant.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Gerda 29-10-2017 22:47

Zag er leuk uit, logo niet al te duidelijk maar vooruit.. Het zou nog mooier zijn als de auto wat contraststrepen in een andere kleur had.


Piet Smetsers 07-11-2016 21:34

Mooie auto van chocolade en o zo lekker. Bedankt


4.5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen