XXL bonbons assortiment met vulling, king size 1000 gram

Voor de echte snoepers die er geen genoeg van kunnen krijgen maken wij het XXL chocolade bonbons assortiment met vulling met een gewicht van 1 kg.

Lees meer...
Aantal: 99
Ook bij de ChocoladeChef hebben wij de kilo knaller. Moet je of wil je iemand verwennen die een groot chocolade liefhebber is dan mogen deze gevulde bonbons zeker niet ontbreken. Ze zeggen wel eens  “liefde gaat door de maag” nou dan zit je met deze gevulde chocolade bonbons XXL assortiment van wel 1 kilo zeker goed en ben je verzekerd van een groot chocolade feest. Leuk chocolade cadeau voor de echte smullers.
Alles wordt bij ChocoladeChef vers en ambachtelijk gemaakt van de lekkerste Belgische chocolade.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen.

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).
Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Pedro. Weert 04-09-2016 19:16

Werkelijk uniek.


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen