Chocolade Bus 26 x 6 x 5 cm met foto of logo

De chocolade Bus van 26 x 6 x 5 cm voor de liefhebbers, voorzien van een leuke foto of logo.

Lees meer...
€19,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 100

Bent u degene die de mensen bij de juiste halte afzet? Wij bieden deze Chocolade Bus van 26 cm lang voor de buschauffeurs en bus liefhebbers. De bus is gemaakt van Callebaut, de lekkerste Belgische chocolade en verkrijgbaar in melk, puur of witte chocolade. Personaliseer deze prachtige bus met foto of logo om hem nog leuker te maken.

Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen