Chocolade hoge sneakers 20 x 8 x 11 cm

Deze mooie hoge chocolade sneakers zijn helemaal van deze tijd! Met deze sneakers maak jij jou schoenencollectie helemaal compleet.
Afmeting : 20 x 8 x 11 cm

Lees meer...
€13,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 100

Hele mooie chocolade hoge sneakers? Dat vind je bij de ChocoladeChef! Dit is de sneakers trend van het jaar. Door de stijl van de schoen staat hij mooi bij iedereen en het maakt je schoenencollectie helemaal af. Deze hele mooie chocolade sneakers zijn verkrijgbaar in de kleuren bruin (melk), zwart (puur) en crème (wit). De chocolade sneakers zijn gemaakt van de allerlekkerste Belgische chocolade. Het gezegde is niet voor niets: wie de schoen past trekke hem aan.
Eindeloos genieten met de afmeting van: 20 x 8 x 11 cm.
 
Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen !!

Producten van ChocoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijke geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen