Chocolade sneakers 20 x 8 x 11 cm met foto of logo

Een prachtige en lekkere chocolade sneaker! Personaliseer deze mooie sneakers door middel van een foto of logo naar eigen keus.
Afmeting : 20 x 8 x 11 cm

Lees meer...
€18,95 Incl. btw
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal: 98

Chocolade sneakers... er is altijd ruimte voor meer sneakers! Deze prachtige sneakers zijn sneakers die niemand anders heeft. Hij word nog unieker door een foto of logo naar eigen keus. De sneakers zijn verkrijgbaar in de kleuren bruin (melk), zwart (puur) en crème (wit). De chocolade sneakers zijn gemaakt van de allerlekkerste Belgische chocolade. One size fits all zullen we maar zeggen (20 x 8 x 11 cm).
 
Vergeet niet voordat u bestelt de soort chocolade (melk, puur of wit) te kiezen en u foto te uploaden !!

Producten van ChococoladeChef zijn niet de reguliere zoals je die in de supermarkt koopt. Al onze producten zijn vers, handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in onze eigen atelier en worden op bestelling gemaakt in vele variaties en naar smaak van de klant. Omdat het handgemaakt is kan het gewicht en de afmeting variëren. Foto's worden altijd op een laagje witte chocolade gedrukt.Snoep verstandig.
Eet je de chocolade niet in één keer op, bewaar dan de chocolade NIET in de koelkast maar in een donkere koele omgeving (± 18 °C graden).

Ingredienten: Toepasbaar op bijna alle producten. * Witte Chocolade minimaal cacao gehalte: 28%. ingredienten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. * Pure Chocolade met witte:
Sven 22-05-2018 18:33

Top


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen