Ambachtelijk gemaakt
Fair Trade
Thuisbezorgd
Vragen? Bel 073-6445734

Chocolade Schoenen / laarzen

Chocolade Heren schoen (Casual)

De heren collectie schoenen is uitgebreid met deze geweldige nette stappers (Casual) die passen bij elke gelegenheid. Uniek en ambachtelijk gemaakt.
Afmeting: ca. 20 x 7 cm
€13,95

Chocolade dames laars met hak

Dames opgelet! de collectie met dames schoenen is uitgebreid met deze geweldige chocolade laars met hak, gemaakt van lekkere Belgische chocolade.
€13,95

Chocolade Cowboy laars ca. 230 gram

Heren we hebben de collectie aangevuld met deze exclusieve stoere cowboy laarzen, exclusief verkrijgbaar bij ChocoladeChef.
€13,95

Chocolade dames UGG (schoen / laars)

Dit is het ultieme dames geschenk, deze heerlijke chocolade UGG is te verkrijgen in de smaken: Melk, Puur en Wit gemaakt van Belgische lekkerste chocolade.
€13,95

Chocolade voetbal schoenen set

Chocolade Voetbal Schoenen met chocolade bal en fluitje, de gehele set is verpakt in een mooie doorzichtige cadeau verpakking en gemaakt van de lekkerste Belgische Chocolade.
€14,95

Dames schoen / naaldhak ca 200 gr chocolade

Heerlijke chocolade dames schoen gemaakt van de lekkerste Belgische chocolade en verkrijgbaar in diverse smaken, ca. 200 gram.
€14,95

Chocolade schoen heren (Hoog) 225 gram

De chocolade schoen (Hoog) die iedereen past, groot of klein. Wie wil nou niet verwent worden met deze heerlijke chocolade schoen. Gewicht ca. 225 gram.
€14,95

Chocolade hoge sneakers 20 x 8 x 11 cm

Deze mooie hoge chocolade sneakers zijn helemaal van deze tijd! Met deze sneakers maak jij jou schoenencollectie helemaal compleet.
Afmeting : 20 x 8 x 11 cm
€13,95

Chocolade voetbalschoen 20 x 8,5 x 5 cm

Een heerlijke chocolade voetbalschoen voor na het voetballen. Gemaakt van de allerlekkerste Belgische chocolade!
Afmeting : 20 x 8,5 x 5 cm
€7,95
In deze rubriek vind je de leukste chocolade schoenen en laarzen, of het nu een schoen met hak, laars, werkschoen, voetbalschoen of zelfs een UGG is ChocoladeChef heeft het in zijn collectie. ChocoladeChef maakt alles op ambachtelijke wijze in diverse smaken (melk, puur en witte) van de lekkerste Belgische chocolade. Als u de schoen zou willen met een foto of logo klik dan "HIER"
Lees meer
Lees minder
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen
Ambachtelijk gemaakt
Fair Trade
Thuisbezorgd
Vragen? Bel 073-6445734